Vårt majmöte

På vårt majmöte var vår värd vår gäst. Junior Lindgren, biträdande chef och konstnärlig ledare på Sundbybergs Museum, berättade livfullt och medryckande om fotografins roll i hans liv, från de första experimenten på fotoutbildningen till där han står idag som fotograf. Det var ett avspänt och ledigt framträdande med många spännande bildexempel. Tack för ditt besök, Junior!

Kvällen fortsatte så med redovisning av den aktuella klubbtävlingen med mottot ”Klarsynt”, där flera av bidragen var verkligt fyndiga tolkningar av det knepiga temat. Vi får anledning att återkomma till den här tävlingen på nästa månadsmöte, då det visat sig att bidragen från två deltagare kommit på avvägar till följd av en beklaglig felaktig mejladress i instruktionerna. Så de bidragen får bedömas i efterhand och det slutliga resultatet låter vänta på sig till vårt junimöte. Spänningen är oliidlig…

Till sist avrundades vår trevliga fotokväll med att vår förre ordförande Andreas visade axplock ur sin senaste bildskörd, med som alltid många fina bilder.

Väl mött på junimötet den 7 juni! Dessförinnan, lördagen den 2 juni, ska vi gå en fotopromenad på Söder med tre uppgifter att lösa och redovisning på junimötet. Mer information om det kommer via mejl. Kul att vi på nytt tagit upp vår tradition med fotoutflykter!

/Anders Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *