Vårt årsmöte

Torsdagen den 1 februari hade Sundbybergs Fotoklubb sitt årsmöte. Vår ordförande Andreas hade undanbett sig omval, så efter diverse omflyttningar och nyval fick den nya styrelsen det här utseendet:

Ordförande: Richard Kollig
Sekreterare: Lars-Erik Görjevik
Skattmästare: Anders Larsson
Ledamot: Marcus Wiklund
Suppleanter: Marie Jonsson och Jim Emanuelsson

Balans- och resultaträkningen utvisade att klubbens ekonomi är fullt tillfredsställande, så medlemsavgiften för år 2018 fastställdes till oförändrat 400 kr för fullbetalande medlemmar och 200 kr för hedersmedlemmar, familjemedlemmar och ungdomsmedlemmar.

Efter årsmötesförhandlingarna utdelades klubbens vandringspris till vår klubbmästare Marcus Wiklund. Marcus har för övrigt en högst sevärd utställning på museet, som vi passade på att avnjuta under kvällens lopp.

Teman för årets klubbtävlingar fastställdes också. Mer om dem följer senare.

Efter kaffepausen med gemytliga samtal visade vår nyblivna medlem Susan Lee Gustafsson fina bilder och berättade om dem. Vi förstod att blommor, fåglar och natur är Susans favoritmotiv.

Kvällen avrundades så med att vi såg bildspelet ”Rädda Lillsjön” från 1970, ett av många bildspel som Jan Bek, ursprungligen från Philips Fotoklubb, vänligt ställt till klubbens förfogande. Vi imponerades av att man redan för närmare femtio år sedan kunde göra fina bildspel och många av oss kände sig nog lite nostalgiska!

/Anders Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *