Vårt januarimöte

På vårt januarimöte hade vi glädjen att gästas av Hanna Fredholm, som gjorde ett mycket uppskattat framträdande hos oss. Hanna är en modell som blivit fotograf och specialiserat sig på fashion- och pinupbilder med vintage- och retrostuk. I ett mycket välstrukturerat anförande berättade hon personligt och charmerande om sina erfarenheter framför och bakom kameran och visade sina fantastiskt fina bilder. Tack, Hanna, för att du förgyllde vår kväll!

Efter en kaffepaus med gemytligt småprat fortsatte så kvällen med vår stående programpunkt Medlemmarnas bilder. Först ut var Richard som hade vandrat i centrala Stockholm med kameran och bland annat fint fångat den pågående ombyggnaden av Slussen och olika spännande inslag i stadsmiljön i vacker och lågt stående decembersol. Och lite bilder av rostiga industridetaljer på ett nedlagt norrländskt bruk fick avsluta Richards framträdande.

Därefter tog fjolårets klubbmästare Ingela och hennes make Lasse över datorn och projektorn och visade bilder från det kinesiska naturreservatet Jiuzhaigou i Sichuanprovinsen nära den tibetanska gränsen. Naturreservatet är känt för sina vattenfall och sjöar, och Ingelas och Lasses bilder gjorde som alltid full rättvisa åt den fascinerande miljön. Och deras bildvisning fick avrunda en mycket trevlig fotokväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *