Inför vårt novembermöte

På vårt novembermöte nu på torsdag, den 7/11, får vi besök av fotograf Anders Jorulf. Jag saxar ur vårt månadsblad Linslusen:

”Anders Jorulf är en av Sveriges ledande landskaps- och wildlifefotografer med artiklar i ledande nordiska fototidskrifter samt utställningar i Sverige, Grekland och USA. Anders har givit ut flera landskapsfotoböcker där han fokuserar på det nordiska landskapet. Anders fotokonst finns idag representerad på några av Sveriges största hotell, kontor, gallerier samt hos privata samlare i Sverige, Spanien, USA m.fl. länder.

Det Anders skall prata om är ”från tagen bild till färdig utskrift”. Anders kommer att tala om de många resor han gör och visa bilder samt tala om olika skrivarmedier samt hur man kan använda dessa på olika sätt för att förhöja bilden samt dess färger. Anders kommer även att berätta om hur han säljer bilder till stora delar av världen.”

Det låter som att vi får en väldigt trevlig och spännande kväll! Alla, även icke-medlemmar, är hjärtligt välkomna! Kl 19 börjar mötet och vi träffas som vanligt i Sundbybergs museums lokaler på Fredsgatan 4 i Sundbyberg.

Väl mött!

/Anders Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *