Inför vårt junimöte

Vårt medlemsblad Linslusen har just utkommit med sista nummer för vårsäsongen, inför vårt klubbmöte den 7 juni. Som alltid är även icke-medlemmar välkomna, så får ni se hur trevligt vi har det på våra möten. Det är i Sundbybergs museums lokaler på Fredsgatan 4 i Sundbyberg som vi träffas, och tiden är kl 19.

Jag saxar ur innehållet i Linslusen:

• Vid detta möte har vi ingen gäst. I stället kommer de som deltog i vår fotovandring på Södermalm att visa ett urval bilder från varje tema som skulle fångas. Sammanlagt deltog nio medlemmar, så det har säkert blivit en spännande samling bilder.

• Bildanalys av medlemmars bilder. Vi fortsätter med denna programpunkt som brukar ge intressanta diskussioner runt de bilder som medlemmar vill ha kritik och synpunkter på. Programpunkten är tänkt för dig som vill få möjlighet att höra andras syn på någon eller några av dina bilder. Det kan vara såväl en bild som du är helt nöjd med själv som en bild där du känner att något saknas, men kanske inte riktigt kan sätta fingret på vad det är.

Skicka in bilden i förväg till klubbens mailadress eller tag med bilden på en sticka. Mailar du bilden så gör det senast onsdagen före mötet. Läs gärna också den kommentar om bildanalys som sänts ut till alla efter aprilmötet. Har du inte denna artikel så hör av dig till Lars-Erik så får du den per mail.

• Naturligtvis vill vi även se era bilder utan att de analyseras närmare, så ta med!

• Även vårens sista möte innan sommaruppehållet bjuder förstås på fika.

Varmt välkomna!

/Anders Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *